Πολλοί έμποροι είναι καλό να επανεξετάσουν τις συσκευασίες τους για φρούτα και λαχανικά και να στραφούν στη χάρτινη, ελαφριά, ανακυκλώσιμη ή κομποστοποιημένη συσκευασία για να ανταποκριθούν στις ανάγκες μείωσης των περιβαλλοντικών, οικονομικών και λειτουργικών επιπτώσεων.

Ένα παράδειγμα είναι το νέο κωνικό πουγκί για σαλάτες, σε δύο εναλλακτικές λύσεις, με ή χωρίς διαφάνεια στο πλάι. Μπορούν επίσης να αντιπροσωπεύουν μια εξαιρετική λύση για την εξάλειψη του πλαστικού που χρησιμοποιείται για χύμα προϊόντα. Οι διαστάσεις είναι βάση 255mm, άνοιγμα 372mm και ύψος 210mm. Αλλά είναι δυνατό να εξατομικευτεί για κάθε ανάγκη.

Το υλικό τους επιτρέπει την πλήρη προσαρμογή: είναι διαθέσιμα τόσο σε φυσικά ουδέτερα χρώματα όσο και σε λευκό χαρτί. «Απόλυτη προστιθέμενη αξία, όσον αφορά την ενίσχυση της προβολής του προϊόντος και της μάρκας, είναι η δυνατότητα εκτύπωσης κάθε είδους γραφικού μοτίβου, καθιστώντας τα ένα σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας», εξηγεί η εταιρεία Carton Pack.

Η Pan Pack, συνεργάτης της Carton Pack, θέλει να προσφέρει τη σωστή λύση σε κάθε ανάγκη, προσπαθώντας να καινοτομεί και να προωθεί όλο και περισσότερο τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.