Οι προσδοκίες των καταναλωτών για τις συσκευασίες Social Plastic αλλάζουν προς το καλύτερο.

Εκεί που κάποτε η ευκολία ήταν η κύρια επιθυμία των καταναλωτών, το περασμένο έτος παρατηρήθηκε τεράστια αύξηση της πίεσης των πελατών στις επωνυμίες να μειώσουν τη χρήση πλαστικών συσκευασιών λόγω των επιζήμιων περιβαλλοντικών επιπτώσεών τους.

Αυτή η τάση, σε συνδυασμό με την αυξημένη ζήτηση για υπεύθυνη εταιρική συμπεριφορά, αναδιαμορφώνει τη βιομηχανία συσκευασίας περισσότερο από ποτέ.

Ως επιχείρηση εισαγωγής συσκευασιών με γνώμονα το περιβάλλον , η PanPack λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τη βιωσιμότητα των συσκευασιών.

Ακολουθούν καινοτόμες, βιώσιμες ιδέες :

Συσκευασίες από χαρτί

Στο διάδρομο των φρούτων του σούπερ μάρκετ διαπιστώνουμε ότι τα περισσότερα φρούτα είναι – παρά τη φυσική «συσκευασία» των φρούτων – τυλιγμένα σε πλαστικό. Για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα η σειρά προϊόντων χαρτιού και χαρτονιού αντιπροσωπεύει ένα από τα πλεονεκτήματα της εισαγωγής μας. Προσφέρεται εύκολα για τη βελτίωση της επωνυμίας και του προϊόντος φρούτων και λαχανικών χάρη στη δυνατότητα δημιουργίας ακόμη και πολύπλοκων εκτυπώσεων με προηγμένες λύσεις μετατροπής χαρτιού σχεδιασμένες για τις συγκεκριμένες ανάγκες της αγοράς. Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα με πιστοποίηση FSC® (C146699).

 

 

 

 

 

 

 

 

Θερμοδιαμορφωμένες συσκευασίες Social Plastic

Πρόκειται για εύκαμπτες συσκευασίες που μπορούν να σχηματιστούν σε διάφορα σχέδια και σχήματα. Μόλις διαμορφωθεί το πλαστικό στο προκαθορισμένο σχήμα, ψύχεται και κόβεται. Με αυτό το τρόπο δημιουργείται η συσκευασία του προϊόντος. Είναι 90 % R-PET και συνδέονται με την απορρύπανση των ωκεανών. Μπορείτε να είστε plastic free μαζί μας!

 

 

 

 

 

 

Είστε επωνυμία τροφίμων που αναζητάτε έναν βιώσιμο τρόπο και σχεδιασμό συσκευασίας; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!