Οι μεμβράνες τροφίμων με τις οποίες τα τρόφιμα συσκευάζονται αποτελεσματικά και οικονομικά, ώστε να παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα στα ράφια των καταστημάτων πώλησης. Οι μεμβράνες τροφίμων είναι κατάλληλες για τη συσκευασία τυριών, κρεάτων, πουλερικών, ψαριών και θαλασσινών, καθώς επίσης και μανιταριών και όλων των ειδών των φρούτων και λαχανικών. Λόγω της αξιοσημείωτης ελαστικότητάς τους, οι μεμβράνες τροφίμων ταιριάζουν απόλυτα ακόμα και σε προϊόντα που θεωρούνται δύσκολο να συσκευαστούν.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Iδιαίτερα διαφανείς και γυαλιστερές
Eκτυπώσιμες
Kαλή αντιθαμβωτική επεξεργασία με αντιθαμβωτική βαφή
Μεμβράνη φραγμού (EVOH, PET Saran)
Μακροδιάτρητη
Αποφλοιώσιμη