Οι συσκευασίες εξυπηρετούν την καθημερινότητα των ανθρώπων. Η στροφή των κατοίκων στις μεγαλουπόλεις δείχνει πως η βιομηχανία της συσκευασίας σε διάστημα 4 ετών θα αυξηθεί κατά 1 τρισεκατομμύριο δολάρια. Αυτό κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον πλανήτη, οι κυβερνήσεις επιβάλλουν αλλαγές κι έτσι οι εταιρείες στρέφονται στην κυκλική οικονομία.

Το packaging και η κυκλική οικονομία συνδέονται , καθώς οι συσκευασίες πρέπει να είναι πολλών χρήσεων, από βιώσιμες πρώτες ύλες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές.

Συνεχώς ακούμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ειδήσεις για την περιβαλλοντική ρύπανση και η νοοτροπία των ανθρώπων αλλάζει και απαιτεί οικολογικές συσκευασίες.

Χαρακτηριστικά η Ελλάδα για να ενισχύσει την κυκλική οικονομία εφάρμοσε το περιβαλλοντικό τέλος για τις πλαστικές σακούλες και συσκευασίες που δε συμμορφώνονται με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

90% R-PET

 

 

 

 

 

 

 

 

Εμείς στην Pan Pack υιοθετούμε αποκλειστικά βιώσιμες συσκευασίες, φέρνουμε την καινοτομία και τις λύσεις  για την κυκλική οικονομία.